25 Mart 2012 Pazar

Turkcell Superonline Markası

Turkcell ile Superonline markası, fiber ağ işbirliği.

2004 yılından bu yana Turkcell Grup şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren telekom operatörü Superonline, bundan sonraki süreçte Turkcell Superonline markasıyla hizmet verecek. Şirket evlere saniyede 1000 megabit internet hızı sunan paketlerini de hizmete sokacağını duyurdu.
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan’ın birlikte gerçekleştirdikleri basın toplantısında Ciliv, yeni markayla yola devam etme kararlarında kaliteyi ve güveni Türkiye’nin iki büyük şirketinin gücü ve sinerjisiyle hizmet verme amacını taşıdıklarını belirtti.
İki lider markanın sinerjisiyle müşterilerine pek çok yenilik ve avantaj sunacaklarının altını çizen Erkan, 2007 Ekim’in de başlayan ve bugün Türkiye’de evlere kadar 100 Mbps’lik fiber optik bağlantı sağlayan omurgaları ile 73 kente 25 bin kilometreyi aşkın altyapıya ulaştıklarını belirterek şunları söyledi: “ Son 3 yılda toplam 1,4 milyar TL’lik yatırımla evlere ve şirketlere fiber interneti götürdük. Mevcut durumda ulaşılan hane ve işyeri sayısı 700 bine yaklaştı.”

1 yorum:

  1. 2011 sonunda 10 ilde 1milyon haneye ulaşılacak

    2011 sonuna kadar da omurgalarının 28 bin kilometre olacağını ve ulaşılan hane sayısını da 1 milyona çıkaracaklarını belirten Erkan, “Bant genişliği ihtiyacını da talep ve beklentilere göre geliştirerek geleceğin teknolojisini sunuyoruz. Türkiye’de standartları yeniden tanımlayan bir diğer önemli yeniliğimiz de internet giriş hızını 10 Mbps’den 20 Mbps’ye çıkarmamız. Bugünden itibaren sunduğumuz en düşük internet hızı saniyede 20 megabit olacak” diye konuştu.

    Erkan’ın verdiği bilgiye göre, 20 Mbps’lik paket fiyatları da bir süre için 9,99 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. 1000 megabitlik internet paket fiyatının da üç ay süresince 449 TL’den sunulacağını belirten Erkan, üç ay sonunda fiyatın 999 TL olacağını belirtti.

    YanıtlaSil